Die Achtung fur unsere Umwelt

'Actiunea VerdEEE' - desfăşurarea campaniei

DESFASURAREA CAMPANIEI “ Actiunea VerDEEE” COLECTARE DEEE-urilor in programul “CAPITALA CRESTE VERDE”

• Pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (aparate de uz casnic de mari şi mici dimensiuni, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, unelte electrice şi electrocasnice, jucării, echipamente sportive şi de agrement).

Cum se procedeaza? Pentru buna desfăşurare a acestei acţiuni, colectarea deşeurilor din echipamente electrice şi electronice, se va face in urma solicitariilor adresate de persoanele fizice si juridice din raza Sectorului 1, cu maxim 24 ore inaintea zilei de desfasurare a campaniei, urmand ca in ziua colectarii sa scoata obiectele la  bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia.

GRATUIT! Colectarea va fi făcută sub titlu gratuit de echipajele  S.C. Compania Romprest Service S.A direct de la solicitant.

Ce nu colectam? Nu se colectează deşeuri vegetale, deseuri de mobilier, din amenajări interioare, deşeuri din curăţenia podurilor şi pivniţelor (ţigle, cărămizi şi faianţă).

Colectam chiar daca nu ne contactati?  DA in afara solicitarilor primite la nr. de telefon  021 - 668.10.50/72/74/84/87 si linie scurta 021-021/ 9460 precum si la adresa de mail: secretariat@romprestsalubritate.ro. , toate echipele mobile ale S.C. COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A. in zilele de colectare supravegheaza in permanenta aria lor de acoperire in speranta colectarii tuturor DEEE-urilor depozitate stradal  si aducerii acestora la punctul de depozitare temporara.

Colectam in afara zilei dedicate desfasurarii programului? DA Inafara zilei de desfasurare a campaniei, persoanele fizice si juridice pot aduce deseurile electrice, electronice si electrocasnice la punctul zonal de colectare/depozitare temporara situat in Intrarea Straulesti nr. 17-35, Sectorul 1, de luni-vineri, intre orele 08:00-16:00, dupa o programare stabilita in prealabil, predarea, respectiv primirea acestora facandu-se sub titlu GRATUIT.

TOATE SOLICITARILE  DE COLECTARE PRIMITE IN AFARA ZILELOR DE COLECTARE SE EFECTUEAZA CONTRA COST.

IMPLEMENTAREA PROGRAMULUI DE COLECTARE DEEE

Data:  08 – 09  mai 2010 ;

Locatie : PARC  HERASTRAU –Amplasare Punct de Informare;

Program: 10- 18.00/ zi;

Activitate: Informarea cetatenilor Secorul 1 cu privire la activitatea de colectare a DEEE – urilor ce va avea loc in datele de 15 si 16 mai 2010 pe aria Secorului 1;

Se vor distribui fleyere cu detalii despre Campania Colectare DEEE- “Capitala Creste Verde” , a zonelor din sector unde si cum se va desfasura efectiv colectarea.

Parteneri:

- reprezentant Romprest;

- reprezentant PMB;

- voluntari Facultatea de Ecologie(cate 4 voluntari/zi/punct de informare, in doua schimburi 10 – 14.00 si 14 – 18.00).

ZIUA 1 DE COLECTARE a DEEE-urilor:

Sambata 15 mai 2010;

Amplasare container (24 mc)personalizat sub sigla campaniei din programul CAPITALA CRESTE VERDE” in zona P-ta Victoriei;

Zona din Sectorul 1 ce va fi acoperita prin desfasurarea activitatii de colectare a DEEE-urilor:  din central Bucurestiului ( Universitate) pana la partea de Nord a Bucurestiului(proximitate Parc Herastrau, Ambasada Chinei);

Programul desfasurarii colectarii DEEE-urilor: 08 – 16.00;

ZIUA 2 DE COLECTARE a DEEE-urilor:

Duminica 16 mai 2010;

Amplasare container (24 mc)personalizat sub sigla campaniei din programul CAPITALA CRESTE VERDE” in zona P-ta Arcul de Trimuf;

Zona din Sectorul 1 ce va fi acoperita prin desfasurarea activitatii de colectare a DEEE-urilor:  intreaga parte de Nord a Bucurestiului( Aviatiei, Baneasa,etc);

Programul desfasurarii colectarii DEEE-urilor: 08 – 16.00.

logo-copacul-verde_psvi.jpg

Geben Sie einfach Ihre E-Mail an abonnieren