Campanie Moara Vlăsiei

CURĂÅ¢ENIE DE PRIMĂVARĂ în MOARA VLĂSIEI-  150 de copii la "vânatoarea de gunoaie

Acţiune de proporţii în Moara Vlăsiei, vineri 26 martie 2010, prin participarea Companiei Romprest Service, Primăria Moara Vlăsiei şi a celor trei şcoli din localitate.

Romprest a asigurat logistica desfăşurării activităţii de curăţenie, prin distribuirea sacilor, mănuşilor şi şepcilor, pentru toţi cei 150 de copii, cu mic mare ce au contribuit la Curăţenia de Primăvară.

În Căciulati, grupurile de elevi au periapt”terenul de fotbal şi au continuatt pe lângă Palatul Ghica, ajungând apoi la parc şi la terenul sintetic. Simultan au început plantările celor 750 de puieţi de tei, aduşi de primărie pentru înfrumuseţarea zonei.

În Moara, aproximativ 100 de copii grupaţi în intersecţia din Centru au trecut la treabă, bineînţeles după echiparea standard, asigurată de Romprest. S-a făcut un adevărat tur de forţă, pe ambele sensuri, până aproape de capătul pădurii dinspre Dascălu. În doar două ore, cei 150 de copii, împreună cu echipajul Romprest, au reuşit să umple un întreg camion cu saci plini de gunoaie.

Copiii şi-au făcut datoria, nu ne mai rămâne decât să le respectăm şi să le dovedim că putem continua ceea ce ei au început.

dsc01541_ocno.jpg
dsc01550_p3v2.jpg
dsc01566_y0de.jpg
dsc01572_lgiq.jpg
dsc01749_47mg.jpg

Comunicat

26 septembrie 2017

Urmare a ședinței Adunării Generale Ordinare a acționarilor societăţii Compania Romprest Service S.A., din data de 18.09.2017, întrunite în mod statutar și legal, s-a decis revocarea din funcția de Președinte al Consiliului de Administrație, precum și din calitatea de Administrator al Societății a dlui Cosmin. Alexandru Walter.

Decizia adoptată are aplicabilitate imediată.

Romprest angajeaza!

03 noiembrie 2016
COMPANIA ROMPREST SERVICE SA angajeaza :   RUDENI-CHITILA ILFOV   ·         LUCRĂTOR GESTIONAR ·         ELECTRICIENI CONSTRUCŢII ·         TRACTORIŞTI ŞI ŞOFERI PROFESIONIŞTI ·         FEMEIE DE SERVICIU Informaţii la tel. 021/490.20.10 şi la sediul societăţii din str. Fortului nr. 31, sat Rudeni, Chitila, jud. Ilfov.   ORAŞ CHITILA ·         MUNCITORI NECALIFICAŢI – SALUBRIZORI   Informaţii la tel. 021/668.10.50 şi la sediul societăţii din str. Izbiceni nr. 117-119, sector 1, Bucureşti.     BUCUREŞTI SECTOR 1 ŞI SECTOR 5   ·         ŞEF ECHIPĂ SALUBRITATE STRADALĂ Informaţii la tel. 021/668.10.50 şi la sediul societăţii [...]