Campanie Moara Vlăsiei

CURĂÅ¢ENIE DE PRIMĂVARĂ în MOARA VLĂSIEI-  150 de copii la "vânatoarea de gunoaie

Acţiune de proporţii în Moara Vlăsiei, vineri 26 martie 2010, prin participarea Companiei Romprest Service, Primăria Moara Vlăsiei şi a celor trei şcoli din localitate.

Romprest a asigurat logistica desfăşurării activităţii de curăţenie, prin distribuirea sacilor, mănuşilor şi şepcilor, pentru toţi cei 150 de copii, cu mic mare ce au contribuit la Curăţenia de Primăvară.

În Căciulati, grupurile de elevi au periapt”terenul de fotbal şi au continuatt pe lângă Palatul Ghica, ajungând apoi la parc şi la terenul sintetic. Simultan au început plantările celor 750 de puieţi de tei, aduşi de primărie pentru înfrumuseţarea zonei.

În Moara, aproximativ 100 de copii grupaţi în intersecţia din Centru au trecut la treabă, bineînţeles după echiparea standard, asigurată de Romprest. S-a făcut un adevărat tur de forţă, pe ambele sensuri, până aproape de capătul pădurii dinspre Dascălu. În doar două ore, cei 150 de copii, împreună cu echipajul Romprest, au reuşit să umple un întreg camion cu saci plini de gunoaie.

Copiii şi-au făcut datoria, nu ne mai rămâne decât să le respectăm şi să le dovedim că putem continua ceea ce ei au început.

dsc01541_ocno.jpg
dsc01550_p3v2.jpg