Cura per tutto cio’ che ci circonda

De astazi poti alunga fantomele electronicelor vechi

Bucuresti, 1 noiembrie 2010 – Asociatia Environ, in parteneriat cu Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Compania Romprest Service, demareaza astazi campania “Alunga fantomele electronicelor vechi” ( se va derula in perioada 1 – 30 noiembrie si urmareste colectarea selectiva si reciclarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE). Astfel,  sectorul 1 al Capitalei devine primul care implementeaza la nivelul intregii comunitati un program functional de constientizare si colectare selectiva a DEEE. Programul va fi dezvoltat cu ajutorul echipelor de voluntari, care vor implica in vanatoarea de fantome asociatiile de locatari, institutiile si companiile din sectorul 1. Campania va avea si o componenta competitionala, menita sa stimuleze colectarea DEEE-urilor. Rezultatele vor fi comunicate in cadrul Galei din 30 noiembrie, in cadrul careia vor fi premiate cele mai verzi asociatii de locatari, institutii, companii si cetateni ai sectorului 1 Bucuresti.

Continuand seria actiunilor de informare si educare a populatiei vis-a-vis de problema DEEE-urilor,  Asociatia Environ demareaza astazi campania "Alunga fantomele electronicelor vechi" http://environ.ro/alunga-fantomele-electronicelor-vechi.

Campania se va derula in perioada 1 – 30 noiembrie si este organizata in parteneriat cu Romprest si Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti. Campania nu isi propune doar colectarea selectiva a DEEE-urilor din sectorul 1, ci si constientizarea populatiei in ceea ce priveste pericolul reprezentat de acestea. Componenta competitionala a campaniei vine in sprijinul celor doua obiective mentionate, urmarind stimularea colectarii si a lucrului in echipa.

Campania « Alunga fantomele electronicelor vechi » va implica pe de o parte, asociatiile de locatari si pe de alta parte institutiile si companiile aflate in sectorul 1 al Capitalei. Daca pentru cei dintai informarea se va face prin intermediul agentilor Romprest, institutiile si companiile vor fi vizitate de echipele de voluntari antrenate in proiect de  catre Asociatia Environ. Intr-o prima etapa, acestea vor fi informate despre campanie, urmand ca ulterior sa le fie preluate cu titlu gratuit DEEE-urile.

Pentru a stimula colectarea selectiva a DEEE-urilor pe durata campaniei, asociatiile de locatari, dar si institutiile si companiile se pot inscrie intr-o competitie, ai carei castigatori vor fi desemnati pe 30 noiembrie, in cadrul Galei de Premiere. Organizatorii au prevazut trei categorii de premii, dupa cum urmeaza :

1. Asociatii de locatari – Cea mai „verde” Asociatie de locatari
  2. Institutii  - Cea mai „verde” institutie din Sectorul 1

Companii – Companie „libera” de DEEE-uri

1. Cetateni – Cel mai EcoActiv cetatean al Sectorului 1

Regulamentul concursului este disponibil pe www.environ.ro, in sectiunea dedicata campaniei.

Pentru o buna derulare a proiectului, vor exista puncte de informare la sediile Environ, Romprest, ca si in cadrul Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti. Doritorii vor putea apela numarul gratuit 021/9460 pentru preluarea DEEE-urilor.

Contact  Romprest                                                       Contact Environ

Adriana Calcan                                                             Adina Stef

adriana.calcan@romprest.ro                                   adina.stef@environ.ro

Tel:  40 21 306 7000                                            Tel: 40 21 528 0368/69

cu-logos_ikdf.jpg

Convocator 22 noiembrie 2018

22 noiembrie 2018

Pentru detalii accesați documentul PDF.

Romprest caută colaboratori pentru deszăpezire perioada 2018-2019

14 noiembrie 2018

Compania Romprest Service S.A. caută colaboratori care dispun de utilaje de deszăpezire în vederea închirierii pentru perioada de iarnă 2018-2019.

Anunt

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA aduce la cunostința colaboratorilor și clienților săi că Divizia Salubritate si Biroul Vanzari (contractare) isi desfasoara activitatea in sediul din Bdul. Poligrafiei nr.1C, sector 1, Bucuresti (Cladirea Ana Holding, acces prin parcarea hotelului Crowne Plaza).

Telefoane de contact

Tel: +4 021.668.1050/ 1084/ 1087