Desfăşurarea campaniei de colectare DEEE

Romprest în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 şi Environ

Când se întâmplă?

În  a două duminică a fiecărei luni, între orele 08:00- 15:00 are loc o campanie la nivel local organizată de Primăria Sectorului 1, S.C. Compania Romprest Service S.A. şi Asociaţia Environ pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (aparate de uz casnic de mari şi mici dimensiuni, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, unelte electrice şi electrocasnice, jucării, echipamente sportive şi de agrement).

Cum se procedează?

Pentru bună desfăşurare a acestei acţiuni, colectarea deşeurilor din echipamente electrice şi electronice. se va face în urma solicitariilor adresate de persoanele fizice şi juridice din raza Sectorului 1, cu maxim 24 ore înaintea zilei de desfăşurare a campaniei, urmând ca în ziua colectării să scoată obiectele la  bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia.

GRATUIT! Colectarea va fi făcută sub titlu gratuit de echipajele  S.C. Compania Romprest Service S.A direct de la solicitant.

Ce nu colectăm? Nu se colectează deşeuri vegetale, deşeuri de mobilier, din amenajări interioare, deşeuri din curăţenia podurilor şi pivniţelor (ţigle, cărămizi şi faianţă).

Colectăm chiar dacă nu ne contactaţi?

DA în afară solicitărilor primite la nr. de telefon  021 - 668.10.50/72/74/84/87 şi linie scurtă 021-021/ 9460 precum şi la adresă de mail: secretariat@romprestsalubritate.ro. ,toate echipele mobile ale S.C. COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A. în zilele de colectare supraveghează în permanenţă aria lor de acoperire în speranţa colectării tuturor DEEE-urilor depozitate stradal  şi aducerii acestora la punctul de depozitare temporară.

Mai colectăm în afara zilei dedicate desfăşurării programului?

DA Înafara zilei de desfăşurare a campaniei, persoanele fizice şi juridice pot aduce deşeurile electrice, electronice şi electrocasnice la punctul zonal de colectare/depozitare temporară situat în Intrarea Straulesti nr. 17-35, Sectorul 1, de luni-vineri, între orele 08:00-16:00, după o programare stabilită în prealabil, predarea, respectiv primirea acestora făcându-se sub titlu GRATUIT.

TOATE SOLICITĂRILE  DE COLECTARE PRIMITE ÎN AFARA ZILELOR DE COLECTARE SE EFECTUEAZĂ CONTRA COST.

În speranţa derulării în bune condiţii a acestei campanii de colectare a DEEE-urilor, contam pe sprijinul tuturor cetăţenilor pentru ca, împreună, să trăim într-un mediu curat.

afise-a3-environ-sector-1_zuaz.jpg

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, B-dul Poligrafiei nr. 1C, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod fiscal RO 13788556, având contul cu nr. RO96 BUCU 0569 7766 2511 RO01, deschis la Alpha Bank - Otopeni, reprezentată prin Director General Adjunct – Bogdan Adimi prin prezenta anunță că numitul Florian Walter nu mai face parte din acționariatul și nici din directoratul societății noastre, astfel că acesta nu mai are nicio legatură personală cu subscrisa companie. Drept urmare, solicităm pe aceasta cale ca numele societății noastre să nu mai fie asociat cu cel al numitului Florian Walter și ca toate comunicatele cu privire la respectiva asociere să fie retractate din spațiul media. În susținerea solicitărilor noastre, se poate solicita un extras de la Registrul Comerțului din care [...]