Concern for everything around you

Desfăşurarea campaniei "Marea Debarasare"

DESFĂŞURAREA CAMPANIEI "MAREA DEBARASARE"

Când se întâmplă?

În urma adresei Ministrului Mediului transmisă prin e-mail şi înregistrată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti sub nr. 1564/02.02.2010 prin care se informează cu privire la modificarea periodicităţii campaniei naţionale "Marea Debarasare". Astfel , din cauza cantităţilor tot mai reduse de DEEE colectate în cadrul campanilor lunare, Dl. Ministru Laszlo Borbely, a stabilit că această campanie să se desfăşoare pe parcursul a două zile consecutive, trimestrial.

Cum se procedează?

Pentru buna desfăşurare a acestei acţiuni, colectarea deşeurilor din echipamente electrice şi electronice se va face în urma solicităriilor adresate de persoanele fizice şi juridice din raza Sectorului 1, cu maxim 24 ore înaintea zilei de desfăşurare a campaniei, urmând ca în ziua colectării să scoată obiectele la  bordura carosabilului, fără a împiedică circulaţia.

GRATUIT! Colectarea va fi făcută sub titlu gratuit de echipajele  S.C. Compania Romprest Service S.A direct de la solicitant.

Ce nu colectăm?

Nu se colectează deşeuri vegetale, deşeuri de mobilier, din amenajări interioare, deşeuri din curăţenia podurilor şi pivniţelor (ţigle, cărămizi şi faianţă).

Colectăm chiar dacă nu ne contactaţi?

DA în afara solicitărilor primite la nr. de telefon  021 - 668.10.50/72/74/84/87 şi linie scurtă 021-021/ 9460 precum şi la adresă de mail: secretariat@romprestsalubritate.ro., toate echipele mobile ale S.C. COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A. în zilele de colectare supraveghează în permanenţă aria lor de acoperire în speranţa colectării tuturor DEEE-urilor depozitate stradal  şi aducerii acestora la punctul de depozitare temporară.

Mai colectăm în afarăa zilei dedicate desfăşurării programului?

DA În afara zilei de desfăşurare a campaniei, persoanele fizice şi juridice pot aduce deşeurile electrice, electronice şi electrocasnice la punctul zonal de colectare/depozitare temporară situat în Intrarea Străulesti nr. 17-35, Sectorul 1, de luni-vineri, între orele 08:00-16:00, după o programare stabilită în prealabil, predarea, respectiv primirea acestora făcându-se sub titlu GRATUIT.

TOATE SOLICITĂRILE  DE COLECTARE PRIMITE ÎN AFARA ZILELOR DE COLECTARE SE EFECTUEAZĂ CONTRA COST.

afis_vndz.jpg

Enter your email to subscribe to Romprest.ro news feed