LUMEA TA? CURATA!- a treia editie

Lumea ta? Curata! - Campanie initiata de Fundatia Prais, in parteneriat cu ISMB,  Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Romprest se afla la cea de-a treia editie

Campania de educatie ecologica LUMEA TA?CURATA!, singura campanie ce a fost recunoscuta de UNEP(United Nations Environment Protection) si  initiata de Fundatia Prais, in parteneriat cu Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Compania Romprest Service SA, se afla la cea de-a treia editie. Dupa succesul inregistrat anul trecut, perioada in care initiatorii si colaboratorii au avut ca scop comun  educarea a 2.083 de elevi de clasa a IV-a din 38 de şcoli din Sectorul 1, pentru a le dezvolta un comportament civic şi responsabil faţă de mediu, prin economisirea resurselor planetei, respectul faţă de arbori, plante, faţă de natură şi bogaţiile sale în general.

Programul stimulează voluntariatul prin acţiuni extracurriculare concrete, prin plantări de arbori şi plante şi colectarea selectivă a deşeurilor în cadrul şcolilor.

Acest program educaţional extracurricular promovează metodologii moderne de învăţare: sustinerea de lecţii deschise cu specialişti pe teme de protecţie a mediului; elevii vor fi stimulaţi să scrie, compuneri şi proiecte pe tema protecţiei mediului, grija faţă de natură şi resursele sale. Compunerile introduse de elevi direct pe website-ul www.lumeatacurata.ro, vor fi premiate lunar. Elevii vor crea obiecte decorative din materiale reciclabile, vom organiza 38 de expoziţii            intra-şcolare; câştigătorii la nivel de sector vor fi premiaţi în iunie 2011 în cadrul unei ample ceremonii, într-un cadru expoziţional. Asa cum s-a intamplat si anul trecut, Festivitatea de premiere care a fost un cumul de succese al intregii activitati ale copiilor din clasa a IV-a, din scolile din sectorul 1 Bucuresti, pe toata durata desfasurarii acesteia. La festivitate au fost premiate scolile, care au avut cel mai mare aport in implicare si dezvoltare a proiectului, prin cele mai mari cantitati de colectare a deseurilor reciclabile pre-colectate, astfel: Locul I - Scoala nr.17 „Pia Bratianu", Locul II - Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuta", Locul III - Colegiul German „Goethe".  Si premiile au fost pe masura, Compania Romprest Service oferindu-le, atat scolilor castigatoare(aparatura necesara desfasurarii activitatii: imprimanta xerox multigunctionala color, camera video digitala performanta, notebook IdealPad Intel), cat si copiilor participanti la proiect care s-au intrecut la concursul de creatie obiecte din deseuri reciclabile, pe care insusi Dl.Primar Chiliman i-a felicitat si nominalizat.

Deja este o traditie pentru LUMEA TA? CURATA!, ajungand  la cea de-a treia editie,  campanie ce vine cu noutati: lectiile deschise organizate in scolile participante din sectorul 1 vor fi sustinute si de personalitati in domeniile pe care le activeaza, iar copiilor li se vor pregati o serie de surprize de catre parteneri, se vor organiza excursii si vizite educative ce vor avea ca si numitor comun „Protejarea mediului inconjurator!".

c4-c1_hlod.jpg

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, B-dul Poligrafiei nr. 1C, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod fiscal RO 13788556, având contul cu nr. RO96 BUCU 0569 7766 2511 RO01, deschis la Alpha Bank - Otopeni, reprezentată prin Director General Adjunct – Bogdan Adimi prin prezenta anunță că numitul Florian Walter nu mai face parte din acționariatul și nici din directoratul societății noastre, astfel că acesta nu mai are nicio legatură personală cu subscrisa companie. Drept urmare, solicităm pe aceasta cale ca numele societății noastre să nu mai fie asociat cu cel al numitului Florian Walter și ca toate comunicatele cu privire la respectiva asociere să fie retractate din spațiul media. În susținerea solicitărilor noastre, se poate solicita un extras de la Registrul Comerțului din care [...]