Die Achtung fur unsere Umwelt

LUMEA TA? CURATA!- a treia editie

Lumea ta? Curata! - Campanie initiata de Fundatia Prais, in parteneriat cu ISMB,  Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Romprest se afla la cea de-a treia editie

Campania de educatie ecologica LUMEA TA?CURATA!, singura campanie ce a fost recunoscuta de UNEP(United Nations Environment Protection) si  initiata de Fundatia Prais, in parteneriat cu Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Compania Romprest Service SA, se afla la cea de-a treia editie. Dupa succesul inregistrat anul trecut, perioada in care initiatorii si colaboratorii au avut ca scop comun  educarea a 2.083 de elevi de clasa a IV-a din 38 de şcoli din Sectorul 1, pentru a le dezvolta un comportament civic şi responsabil faţă de mediu, prin economisirea resurselor planetei, respectul faţă de arbori, plante, faţă de natură şi bogaţiile sale în general.

Programul stimulează voluntariatul prin acţiuni extracurriculare concrete, prin plantări de arbori şi plante şi colectarea selectivă a deşeurilor în cadrul şcolilor.

Acest program educaţional extracurricular promovează metodologii moderne de învăţare: sustinerea de lecţii deschise cu specialişti pe teme de protecţie a mediului; elevii vor fi stimulaţi să scrie, compuneri şi proiecte pe tema protecţiei mediului, grija faţă de natură şi resursele sale. Compunerile introduse de elevi direct pe website-ul www.lumeatacurata.ro, vor fi premiate lunar. Elevii vor crea obiecte decorative din materiale reciclabile, vom organiza 38 de expoziţii            intra-şcolare; câştigătorii la nivel de sector vor fi premiaţi în iunie 2011 în cadrul unei ample ceremonii, într-un cadru expoziţional. Asa cum s-a intamplat si anul trecut, Festivitatea de premiere care a fost un cumul de succese al intregii activitati ale copiilor din clasa a IV-a, din scolile din sectorul 1 Bucuresti, pe toata durata desfasurarii acesteia. La festivitate au fost premiate scolile, care au avut cel mai mare aport in implicare si dezvoltare a proiectului, prin cele mai mari cantitati de colectare a deseurilor reciclabile pre-colectate, astfel: Locul I - Scoala nr.17 „Pia Bratianu", Locul II - Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuta", Locul III - Colegiul German „Goethe".  Si premiile au fost pe masura, Compania Romprest Service oferindu-le, atat scolilor castigatoare(aparatura necesara desfasurarii activitatii: imprimanta xerox multigunctionala color, camera video digitala performanta, notebook IdealPad Intel), cat si copiilor participanti la proiect care s-au intrecut la concursul de creatie obiecte din deseuri reciclabile, pe care insusi Dl.Primar Chiliman i-a felicitat si nominalizat.

Deja este o traditie pentru LUMEA TA? CURATA!, ajungand  la cea de-a treia editie,  campanie ce vine cu noutati: lectiile deschise organizate in scolile participante din sectorul 1 vor fi sustinute si de personalitati in domeniile pe care le activeaza, iar copiilor li se vor pregati o serie de surprize de catre parteneri, se vor organiza excursii si vizite educative ce vor avea ca si numitor comun „Protejarea mediului inconjurator!".

c4-c1_hlod.jpg


Convocator

12 februarie 2018
 Consiliul de Administrație al Compania Romprest Service S.A., o societate pe acțiuni, înmatriculată și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în București, Sector 1, str. B-dul Poligrafiei, nr. 1C, etaj 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod unic de înregistrare 13788556 (denumită în continuare “Societatea” sau „Romprest”), reprezentat de Bogdan Adimi, în calitate de VicePreședinte, conform art. 10.6 al Actului Constitutiv al Societății și prevederilor legale în vigoare, prin prezenta, convoacă acționarii: DETACO LTD, (denumită și “Detaco”) persoană juridică înregistrată în Canada, cu sediul social în 247-925 Boul De Maisonneuve O Montreal Quebec H3A0A5, înregistrată cu nr. 1168291178, deţinătoare a 42,6916% din capitalul social al Societăţii şi din cota de participare la [...]

Romprest caută colaboratori pentru deszăpezire 2017-2018

01 noiembrie 2017

Compania Romprest Service S.A. caută colaboratori care dispun de utilaje de deszăpezire în vederea închirierii pentru perioada de iarnă 2017-2018.

Pentru detalii, relații la telefon: 0756 05 34 72 - Vlad Ciocan sau pe adresa de e-mail: comercial@romprest.ro

NEWSROOM


MEDIA


NEWSLETTER

Geben Sie einfach Ihre E-Mail an abonnieren

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA

Tel: +4 021 306 7000/29
Fax: +4 021 306 70 28
Call Center: 021 9460
office@romprest.ro
B-dul Poligrafiei, nr. 1C, et. 3, sector 1, Bucuresti
CIF: RO 13788556
J403673/28.03.2011

Certificari Romprest

ISO 9001  •  ISO 14001  •  OHSAS 18001  •  ISO/EC 27001  •  ISO 50001:2011


    Acest site foloseste cookie. Pentru a vedea politica de cookie a romprest.ro click aici   


Web Intelligence by WebSEM Publicity Marketing Online WebSEM | Marketing Digital WebSistem