PMB si Apa Nova, cu sprijin Romprest te invita la Marea zi verde- Recicloniada- Piata Revolutiei

Piata Revolutiei va fi pe 16 iulie gazda unui eveniment eco menit sa ne aduca aminte ca se poate recicla si in Bucuresti. Recicloniada vrea sa trezeasca spiritul civic din noi, satul sa se tot planga, si sa ne determine sa ne implicam in problemele de mediu ale orasului. Primaria Municipiului Bucuresti si Apa Nova, cu sprijinul Companiei Romprest Service, initiaza Recicloniada, imbinand spiritul civic-educativ-ecologic, pastrand astfel o capitala mai curata.

Ok, nu suntem chiar in top la capitolul modalitati si sisteme de reciclare, dar asta nu inseamna ca nu se poate face nimic. Asa ca daca aveti pe acasa deseuri reciclabile si aveti cum sa le transportati in Piata Revolutiei, pentru o colectare selectiva, atunci nu mai stati pe gand si eliberati ceva spatiu de depozitare prin casa.

Ce poti aduce pentru reciclat, in caz ca pana acum nu te-ai putut desparti de ele? Electronicele uzate, pet-uri, hartii, ziare, reviste si ambalaje. Adica genul de lucruri care iti ocupa loc pe balcon sau in debara si despre care iti tot zici ca le duci la un centru de reciclat.

In cadrul Recicloniadei mai multe ONG-uri vor avea corturi, standuri, recipiente si puncte de informare de care vom putea profita incepand cu ora 12.00. Iar omuletii verzi, prezenti de fiecare data la datorie, vor fi si ei prezenti pentru a anima atmosfera pana spre seara cand pe scena vor urca DJ Dan Bazix si Dudawles, de la ora 19.00, si Sistem, de la ora 21.00. Romprest va avea „Grija pentru tot ce te inconjoara!”, prin dotarea adecvata desfasurarii acestui eveniment, cat si prin colectarea si igienizarea zonei.

apa-nova-84x182-sistem_ykkj.jpg
display-apanova-sistem_6qzc.jpg
poster-50x70-apanova-sistem_glxv.jpg

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, B-dul Poligrafiei nr. 1C, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod fiscal RO 13788556, având contul cu nr. RO96 BUCU 0569 7766 2511 RO01, deschis la Alpha Bank - Otopeni, reprezentată prin Director General Adjunct – Bogdan Adimi prin prezenta anunță că numitul Florian Walter nu mai face parte din acționariatul și nici din directoratul societății noastre, astfel că acesta nu mai are nicio legatură personală cu subscrisa companie. Drept urmare, solicităm pe aceasta cale ca numele societății noastre să nu mai fie asociat cu cel al numitului Florian Walter și ca toate comunicatele cu privire la respectiva asociere să fie retractate din spațiul media. În susținerea solicitărilor noastre, se poate solicita un extras de la Registrul Comerțului din care [...]