ROMPREST continua campaniile de colectare DEEE

Compania Romprest Service isi continua campaniile de colectare a DEEE-urilor, in zona Sectorului 1, Bucuresti.

Campaniile de colectare a DEEE-urilor, initiate de Romprest cat si cele la care compania este partener  in desfasurare si implementare, au ca scop educatia populatiei in vederea colectarii/reciclarii, astfel avand “Grija pentru tot ce te inconjoara!”

Din programul viitor dedicat colectarii DEEE-urilor, Romprest va derula:

08 august 2010 – Campania “Scoate-l in strada”, initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

in fiecare a doua duminica a fiecarei luni, urmatoarea pe 10 octombrie 2010 - Campania “Scoate-l in strada” , initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

01 - 02 octombrie 2010 – Campania “Marea Debarasare”, initiata de Ministerul Mediului si avand ca partener Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

Toate aceste campanii de colectare a DEEE-urilor se desfasoara dupa un program bine implementat de catre echipa Romprest, iar ridicarea lor de la cetatenii Sectorului 1 se face GRATUIT.

Comunicat

26 septembrie 2017

Urmare a ședinței Adunării Generale Ordinare a acționarilor societăţii Compania Romprest Service S.A., din data de 18.09.2017, întrunite în mod statutar și legal, s-a decis revocarea din funcția de Președinte al Consiliului de Administrație, precum și din calitatea de Administrator al Societății a dlui Cosmin. Alexandru Walter.

Decizia adoptată are aplicabilitate imediată.

Romprest angajeaza!

03 noiembrie 2016
COMPANIA ROMPREST SERVICE SA angajeaza :   RUDENI-CHITILA ILFOV   ·         LUCRĂTOR GESTIONAR ·         ELECTRICIENI CONSTRUCŢII ·         TRACTORIŞTI ŞI ŞOFERI PROFESIONIŞTI ·         FEMEIE DE SERVICIU Informaţii la tel. 021/490.20.10 şi la sediul societăţii din str. Fortului nr. 31, sat Rudeni, Chitila, jud. Ilfov.   ORAŞ CHITILA ·         MUNCITORI NECALIFICAŢI – SALUBRIZORI   Informaţii la tel. 021/668.10.50 şi la sediul societăţii din str. Izbiceni nr. 117-119, sector 1, Bucureşti.     BUCUREŞTI SECTOR 1 ŞI SECTOR 5   ·         ŞEF ECHIPĂ SALUBRITATE STRADALĂ Informaţii la tel. 021/668.10.50 şi la sediul societăţii [...]