ROMPREST continua campaniile de colectare DEEE

Compania Romprest Service isi continua campaniile de colectare a DEEE-urilor, in zona Sectorului 1, Bucuresti.

Campaniile de colectare a DEEE-urilor, initiate de Romprest cat si cele la care compania este partener  in desfasurare si implementare, au ca scop educatia populatiei in vederea colectarii/reciclarii, astfel avand “Grija pentru tot ce te inconjoara!”

Din programul viitor dedicat colectarii DEEE-urilor, Romprest va derula:

08 august 2010 – Campania “Scoate-l in strada”, initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

in fiecare a doua duminica a fiecarei luni, urmatoarea pe 10 octombrie 2010 - Campania “Scoate-l in strada” , initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

01 - 02 octombrie 2010 – Campania “Marea Debarasare”, initiata de Ministerul Mediului si avand ca partener Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

Toate aceste campanii de colectare a DEEE-urilor se desfasoara dupa un program bine implementat de catre echipa Romprest, iar ridicarea lor de la cetatenii Sectorului 1 se face GRATUIT.

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, B-dul Poligrafiei nr. 1C, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod fiscal RO 13788556, având contul cu nr. RO96 BUCU 0569 7766 2511 RO01, deschis la Alpha Bank - Otopeni, reprezentată prin Director General Adjunct – Bogdan Adimi prin prezenta anunță că numitul Florian Walter nu mai face parte din acționariatul și nici din directoratul societății noastre, astfel că acesta nu mai are nicio legatură personală cu subscrisa companie. Drept urmare, solicităm pe aceasta cale ca numele societății noastre să nu mai fie asociat cu cel al numitului Florian Walter și ca toate comunicatele cu privire la respectiva asociere să fie retractate din spațiul media. În susținerea solicitărilor noastre, se poate solicita un extras de la Registrul Comerțului din care [...]