Die Achtung fur unsere Umwelt

ROMPREST continua campaniile de colectare DEEE

Compania Romprest Service isi continua campaniile de colectare a DEEE-urilor, in zona Sectorului 1, Bucuresti.

Campaniile de colectare a DEEE-urilor, initiate de Romprest cat si cele la care compania este partener  in desfasurare si implementare, au ca scop educatia populatiei in vederea colectarii/reciclarii, astfel avand “Grija pentru tot ce te inconjoara!”

Din programul viitor dedicat colectarii DEEE-urilor, Romprest va derula:

08 august 2010 – Campania “Scoate-l in strada”, initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

in fiecare a doua duminica a fiecarei luni, urmatoarea pe 10 octombrie 2010 - Campania “Scoate-l in strada” , initiata de Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

01 - 02 octombrie 2010 – Campania “Marea Debarasare”, initiata de Ministerul Mediului si avand ca partener Romprest, Primaria Sectorului 1 si Environ;

Toate aceste campanii de colectare a DEEE-urilor se desfasoara dupa un program bine implementat de catre echipa Romprest, iar ridicarea lor de la cetatenii Sectorului 1 se face GRATUIT.

Geben Sie einfach Ihre E-Mail an abonnieren