Grija pentru tot ce te înconjoară

Misiune. Viziune. Valori.

Misiune

Romprest îşi propune să se menţina în topul companiilor de profil şi să activeze permanent ca o entitate dinamică, prosperă şi demnă de respect. Reţeta reuşitei noastre se bazează pe servicii de calitate şi pe satisfacerea clienţilor. Obţinem încrederea lor prin înţelegerea nevoilor acestora şi prin eficientizarea tuturor serviciilor livrate. Recunoaştem talentul şi motivăm devotamentul angajaţilor noştri. Suntem o echipă cu obiective comune şi lucrăm împreună pentru a le atinge.

Viziune

Suntem o companie de succes ce pune accent pe profesionalism. Identitatea brand-ului Romprest se dezvoltă în baza unui proces complex ce oferă avantaje strategice constructive.

Valori

Activităţile noastre se desfăşoară în strânsă legatură cu valorile în care credem:

Experienţă şi inovaţie
Evoluţia progresivă face din conduita responsabilă şi din calitatea superioară a serviciilor oferite standarde ale activităţii noastre.

Orientare către client
Organizaţi, metodici şi riguroşi în oferirea serviciilor, dezvoltăm soluţii logistice personalizate şi adaptate nevoilor partenerilor noştri.

Respect şi parteneriat
Susţinem standarde înalte de comportament, etică şi profesionalism faţă de clienţi şi angajaţi.

Performanţă şi eficienţă
Recunoaştem meritele şi recompensăm rezultatele. Preţuim oamenii care lucrează cu daruire şi progresează constant. De aceea, specialiştii noştri sunt în permanenţă cu un pas înainte, folosind tehnologii de ultimă oră.

Profesionalism
În munca noastră tindem către excelenţă. Numai aşa ne putem depăşi limitele.

Responsabilitate socială
Milităm pentru aplicarea politicilor de protecţie a naturii; iniţiem şi susţinem conceptul de educaţie ecologică.

Strategie

Pentru a ne menţine poziţia de lider cu servicii competitive, ne vom concentra eforturile pe consolidarea şi extinderea businessului, pe diversificarea pachetului de activităţi, pe creşterea eficienţei şi pe mărirea portofoliului de clienţi. Într-un mediu plin de provocări, atât din punct de vedere economic, cât şi al obligaţiilor de mediu, Romprest continuă investiţiile în proiecte cheie şi în maximizarea performanţei.

Target-ul companiei este dezvoltarea pe termen lung şi atingerea obiectivelor.
Ne asigurăm clienţii, colaboratorii şi partenerii noştri că vom evolua semnificativ şi în viitor; mai eficienţi, la fel de hotărâţi şi de serioşi.

Suntem adaptabili.
Ştim că doar aşa ne putem menţine la nivelul cu care ne-am obişnuit clienţii şi colaboratorii. Adaptarea la realităţile sociale şi economice ne face mai conştienţi de problemele pe care trebuie să le rezolvam şi reuşim astfel să venim întotdeauna cu soluţii eficiente şi personalizate, în ton cu vremurile în care activăm.

Respectăm oamenii.
Şi îi respectăm pe toţi: angajaţi, colaboratori, parteneri şi, bineînţeles, clienţi. Din această filozofie a grijii faţă de tot ce ne înconjoară, vine şi respectul faţă de angajaţii noştri: fiecare angajat este motivat prin planuri complexe de carieră, prin recompense şi prin respectarea necesităţilor fiecăruia dintre ei.

Apreciem performanţa.
Pentru că ea face parte din credo-ul Romprest. Încurajăm atitudinea pozitivă şi lucrul în echipă, respectăm şi susţinem realizările sportive la nivel naţional în fotbal, handbal, motociclism, volei, sporturi de apărare şamd.

Susţinem societatea.
Investim în oameni şi în proiecte care eficientizează comunicarea cu aceştia. Acordăm o importanţă majoră educaţiei şi aplicării ei, motiv pentru care iniţiem campanii de conştientizare a precolectării selective a deşeurilor reciclabile chiar din zona şcolară. Facem astfel primul pas către un viitor mai bun—aşa cum ni-l do rim cu toţii.

Romprest îşi intensifică practicile de dezvoltare şi consolidare, adoptă standarde şi politici internaţionale de business ce se regăsesc în varietatea Portofoliului de servicii: Salubritate, Arhitectură Peisageră, Facility Management, DDD (Dezinsecţie, Dezinfecţie, Deratizare), Responsabilitate Socială (CSR), Romprest Servicii Integrate, Romprest Security etc.Anunt

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA aduce la cunostința colaboratorilor și clienților săi că Divizia Salubritate si Biroul Vanzari (contractare) isi desfasoara activitatea in sediul din Bdul. Poligrafiei nr.1C, sector 1, Bucuresti (Cladirea Ana Holding, acces prin parcarea hotelului Crowne Plaza).

Telefoane de contact

Tel: +4 021.668.1050/ 1084/ 1087

+4 021.206.3600/ 3699

Fax: +4 021.206.3626
+4 021.206.3628

Call Center: 021 9460

E-mail: secretariat.salubritate@romprest.ro


NEWSROOM


MEDIA

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA

Tel: +4 021 306 7000/29
Fax: +4 021 306 70 28
Call Center: 021 9460
office@romprest.ro
B-dul Poligrafiei, nr. 1C, et. 3, sector 1, Bucuresti
CIF: RO 13788556
J403673/28.03.2011

Certificari Romprest

ISO 9001  •  ISO 14001  •  OHSAS 18001  •  ISO/EC 27001  •  ISO 50001:2011


Acest web-site foloseste cookie. Pentru a vedea politica de confidentialitate Romprest (inclusiv cookies si beacon) va rugam click aici